2011 m. birželio 22 d., trečiadienis

Kaip nusipirkti kvepalus pigiau?

Kvepalai kaip ir vilkimi drabužiai, atspindi žmogaus asmenybę. Mėgstantys išsiskirti kvėpinasi stipriais aromatais, atkreipiančiais kitų dėmesį, ramesnieji renkasi subtilius gelių kvapus ir t.t. Visgi nesvarbu koks yra Jūsų stilius, svarbiausia suprasti kaip visas šias detales reikia derinti tarpusavyje, siekiant jaustis savimi. Dažnai yra manoma, kad kuo pirkti kvepalai brangesni, tuo jie yra geresni. Nesuklyskite. Iš tiesų kvepalų kaina nėra toks svarbus faktorius, svarbiausia, kad pasirinktas kvapas atitiktų Jūsų keliamus reikalavimus, dėl ko galėsite jaustis komfortabiliai visose gyvenimo situacijose.

Visų pirma, norint nusipirkti kvepalus reikia žinoti koks kvapas Jums patinka. Patinkantį aromatą galite išsirinkti specializuotose parfumerijos parduotuvėse arba dideliuose prekybos centruose, kvepalų skyriuose. Paprastai šiose vietose galite išbandyti parduodamus kvapus. Pardavėjai dalina kvapų juosteles arba leidžia pasikvėpinti renkantis prekes. Išsirinkę kvepalus neprivalote jų nusipirkti. Minėtose prekybos vietose aromatai dažnai būna gana brangūs. Neišsigąskite, įsiminkite jums patinkančio pavadinimą ir palikite parduotuvę.

Svarbu žinoti, kad jum patikusį kvapą galite įsigyti ir pigiau:

Didelių nuolaidų išparduotuvės. Kai kurie kvepalai yra parduodami tam tikru sezonu. Savaime suprantama parduotuvės nespėja išparduoti savo atsargų. Norėdamos atlaisvinti vietą naujoms prekėms, senaisiais kvepalais prekiaujama pritaikius nuolaidas. Kartais kvepalus tokiose vietose galite įsigyti netgi 60 procentų pigiau.

Didmeninių parduotuvių išparduotuvės. Šio tipo prekyvietes kvepalus gauna tiesiai iš gamintojų urmu. Jose pageidaujamą aromatą galite įsigyti už pusė kainos, o gal net ir pigiau. Reikėtų žinoti, kad Lietuvoje tokių didelių parduotuvių nėra, vis dėlto keliaudami užsienyje ypač vakarų šalyse, galite pasidomėti apie galimybę apsilankyti šiose išparduotuvėse. Bet būkite atsargūs, šiose vietose prekiaujama ne tik kvepalais, tačiau ir kitomis prekėmis. Neviršykite savo nustatyto biudžeto, nes galite prisipirkti produktų, kurių jums visai nereikia.

Kvepalai internetu. Tai gana naujas būdas įsigyti šias prekes. Visgi jose Jūsų norimas aromatas gali būti kelis kartus pigesnis, nei kitose parduotuvėse, dėl mažesnių prekybos vietos išlaikymo išlaidų. Vis dėlto pasidomėkite šiomis parduotuvėmis ir atsiliepimais apie jas, ypač jei jos yra įsteigtos ne Jūsų šalyje. Perkant kvepalus tokiu būdų, Jūs negalite patikrinti prekės kvapo, visgi jei esate išsirinkę sau patinkantį aromatą dėl to problemų netūrėtų kilti.

Šiais laikais praktiškumas yra raktas į ekonomišką gyvenimą. Rinkdamiesi kvepalus rinkitės juos ne pagal kainą. Radę sau patinkantį kvapą, visada rasite būdą, kaip jį įsigyti pigiau.



Kvepalai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą