2011 m. gegužės 31 d., antradienis

Kaip išrinkti kvepalus vyrams?

Mokslininkų yra įrodyta, kad tiek vyro, tiek moters kvapas poros gyvenime paveikia vienas kito pojūčius ir prisiminimus. Didžioji dalis žmonių įsivaizduodami partnerį prisimena ir jo kvapą. Šiais laikais kvepalų rinka yra perpildyta įvairiausių įmonių produktais ir kartais tampa sunku išrinkti tinkamą aromatą antrajai pusei, o juo labiau, jei tai yra vyras.
Pirma, norint išrinkti tinkamą kvapą stipriosios lyties atstovui, reikia žinoti pagrindines priežastis, kodėl jie naudoja kvepalus:
·         Iš tiesų kvepalai padeda atsipalaiduoti darbe;
·         Pagerina budrumą ir atliekamų užduočių efektyvumą rutininiuose darbuose;
·         Pamalonina aplinkinius;
·         Atkreipia moteriškosios lyties dėmesį;
·         Padeda išlikti gaiviam vasaros metu;
·         Atliekant religines apeigas (šis punktas aktualesnis kitų kultūrų atstovams).
Antra, svarbu žinoti vyro charakterio bruožus ir ypatybes. Norint nupirkti tinkamus kvepalus jums reikėtų atsakyti į šiuos klausimus:
·         Koks yra jūsų vyro būdas?
·         Koks jo požiūris į gyvenimą, modernus ar konservatyvus?
·         Kokie dalykai ar įvykiai jam pakelia nuotaiką?
·         Ar jis mėgstantis bendrauti žmogus ar labiau užsisklendęs savyje?
Atsakius į pateiktus klausimus, tampa lengviau nuspėti jūsų vyro asmenybės bruožus ir išrinkti tinkamą aromatą. Taip pat svarbu žinoti, kad kai kurie ekspertai mano, jog žmonėms reikėtų naudoti skirtingus kvepalus skirtingoms progoms, norint padidinti jų įtaką. Pavyzdžiui jei vyras ruošiasi romantiškai vakarienei, jam reikėtų naudoti aštresnius kvapus, taip pabrėžiant vyriškumą. O pavyzdžiui keliaujant į gamtą, moterys tūrėtų kvepintis švelnesniais citrusiniais aromatais, taip patraukdamos stipriosios lyties dėmesį.
Trečia specialistai pataria atkreipti dėmesį į metų laiką. Jei jūs norite nupirkti tikrai gerus kvepalus už mažesnę kainą, juos reikėtų rinktis po didžiųjų švenčių. Tuo metu kvepalai parduodami gerokai pigiau, taigi būkite kantrios. Ketvirta, klimatas taip pat svarbu. Esant vasaros laikui, patariama pirkti gaivinančius, šiek tiek stipresnius, tarkime, mėtos aromato kvepalus. O žiemą vertėtų rinktis lengvesnius, ne tokius aštrius kvapus. Galiausiai žinokite, kad kvepalų dovanojimą vyrai supranta kaip intymų gestą, todėl priklausomai nuo savo siekių nebijokite suklysti, nes šie jums neliks skolingi.

kvepalai

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą