2012 m. sausio 30 d., pirmadienis

Kaip nupirkti tinkamus kvepalus moteriai?

Atsibodo dovanoti moterims gėlės? Kodėl nenupirkus ko nors naujo? Pavyzdžiui kvepalų? Bet kaip žinoti ar jie tikrai jai patiks. Šis žaidimas yra rizikingas, vis dėlto yra įrodytą, kad moterys tam tikrus kvepalus renkasi pagal savo būdo bruožus. Šis straipsnis atsakys į užduotus šiuos klausimus ir padės išrinkti tinkamus kvapus jūsų ne tik jūsų mylimajai, bet ir mamai ar bendradarbei.
Prieš renkantis dovaną išsirinkite vieną iš pateiktų spalvų. Spalva atspindi moters būdo savybes.

Konservatyvi
Diplomatiška
Darbšti
Nekalbi
Kruopšti
Perfekcionistė
Nemėgstanti pokyčių

Stipri
Ryžtinga
Dominuojanti
Mėgsta pokyčius
Kalba ką galvoja
Valinga

Rami
Meili
Uždara
Mėgsta rutiną
Kantri
Kukli

Gyvibinga
Draugiška
Kalbi
Spontaniška
Mėgstanti pokyčius
Susijaudinanti

Raudona: Ši moteris yra stipraus charakterio. Jai pasirodžius aplinkiniai pareiškia pagarbą arba nekenčia jos visą likusį gyvenimą. Ji neturi daug laiko, nuolatos dirba, darbus atlieka iškarto, neužsisėdi prie vieno, todėl jai dovanoti kvepalai turi kvepėti ilgai. Tokios moterys mėgsta vadovauti, išsiskirti iš kitų. Taigi jai reikėtų dovanoti ryškius ilgai veikiančius aromatus. Tai pat nerizikuokite pirkdami pigių kvepalų, rinkitės pačius naujausius. Šiai damai padovanoję: Versace’s Crystal Noir, Calvin Klein Obession, or Lancome’s Tresor ženklų kvapus neapsiriksite.
Geltona: Ji energinga ir aistringa, mylinti ją supančius žmones. Ši moteris pražysta išgirdusi jai skirtą komplimentą.Tai dama, kuri mėgsta išskirti iš kitų. Tokios moterys mėgsta kvepalus mažuose buteliukuose, kad galėtų juos nuolatos su savimi nešiotis. Joms tai pat patinka įvairovė. Nesuklysite jai padovanojęs: Estee Lauder Mini’s , Givenchy Mini, Jean Paul Guiltier ‘CLASSIQUE’, Prada ar Red Door.
Mėlyna: Tai santūri moteris nuolatos besikvėpinanti tais pačiais kvapais. Ji nepriima skubotų sprendimų, nemėgsta pokyčių. Ją supa solidžių draugų ratas. Ši moteris dažnai seka paskui minią ir nepriima sprendimų, kurie gali būti nepriimtini kitiems. Taigi jai tūrėtų patikti švelnūs, nelabai išsiskiriantys, tačiau patikimi ir gerai žinomi kvapai tokie kaip: Daviddoff ‘Echo’, Hugo Boss ‘Femme ir Britney Spears ‘Curious’.
Žalia: Ši moteris yra organizuota ir viską apgalvojanti. Iš prigimties jinai yra labai atsargi. Paprastai jinai renkasi žinomus tačiau subtilius produktus. Klasikinis kvapas toks kaip Chanel „Allure“ būtų patikimas pasirinkimas. Jessica Parkers „LOVELY“ yra minkštas ir gaivus kvapas, kurį irgi galima apsvarstyti. Labiau subrendusiai moteriai tiktų Elizabeth Ardens ‘5th Avenue’ ir White Diamonds.

kvepalai
Kvepalai moterims yra puiki dovana, taigi netgi ir prašovę šiek tiek pro šalį neliksite nepastebėti. Būkite drąsesni ir nebijokite surizikuoti.

1 komentaras:

  1. Kvepalai moterims labai svarbūs. Sutinku, kad kvapas gali labai daug apie ją papasakoti ir atskleisti tam tikras pikantiškas detales. :)

    AtsakytiPanaikinti