2011 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

KvepalaiInternetu.lt - nauja elektroninė parduotuvė

2011 - ųjų metų pavasarį interneto platybėse savo duris atveria nauja elektroninė parduotuvė prekiaujanti kosmetika ir parfumerija – www.kvepalaiinternetu.lt. Pagrindinis šios parduotuvės tikslas aprūpinti Lietuvos gyventojus žinomų gamintojų kvepalais ir kosmetika.
Įmonės asortimente yra įvairiausių prekės ženklų produkcijos. Čia galite rasti gerai žinomus Calvin Klein, Diesel, Dolce Gabbana, Prada, Versace, Chanel kvepalus bei kitų garsių įmonių gaminamus kvapus. Parduotuvė visoms savo prekėms teikia autentiškumo garantiją. Taip pat svarbu paminėti, kad prekyba internetu suteikia galimybę produkciją vartotojams pateikti prieinamesnėmis kainomis, nei tai daro prekybos centruose įsikūrusios kvepalų ir parfumerijos parduotuvės.
Dažnas vartotojas pirkęs internetu skundžiasi neoperatyviu prekių pristatymu ir papildomomis pašto išlaidoms. KvepalaiInternetu.lt produkcija iki jūsų durų atkeliauja padedant DPD kurjeriams. Siuntimo procesas klientams yra nemokamas, o produkcija 90 procentų atveju pristatoma vienos dienos bėgyje.
„Šiuo metu skaičiuojama, kad Lietuvoje elektroninėse parduotuvėse lankosi ir perka apie 12 procentų Lietuvos gyventojų, tai yra kas 9- as žmogus šalyje. Tokie skaičiai rodo, kad vartotojams yra įdomi galimybė apsipirkti internete, o mums tai galimybė nenuostolingai vykdyti savo veiklą“, - teigia www.kvepalaiinternetu.lt atstovai.
Parduotuvė vartotojus pasitinka anglišku šūkiu: „Perfume is one of the only things which touches our emotion at the most fundamental level, makes you stop dead in your tracks, brings tears to your eyes or a smile to your lips.“ Lietuviškai tai reikštų: „Kvepalai yra vienas iš nedaugelio dalykų, kurie paliečia mus aukščiausiu lygiu, kartais jie priverčia jus sustoti, priverčia verkti ar šypsotis.KvepalaiInternetu.lt kviečia visus apsilankyt naujoje parduotuvėje ir atrasti savo kvapą.

Kontaktai:

UAB "OM SEVEN"
S. Dariaus ir S. Girėno 40-112,
Vilnius, LT-02189
info@omseven.lt
Tel.: 8 5 205 1060
www.omseven.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą